Ondanks dat ik van kleins af aan al hield van acteren, was ik er sterk van overtuigd dat ik geen echte actrice wilde worden. Van een glansrol in GTST droomde ik eigenlijk nooit… Ik wilde namelijk niet altijd iemand anders zijn. Maar acteren is iets dat in je zit. Mijn liefde voor dit vak lag uiteindelijk meer op de planken. Ik hield van toneel spelen, maar lange stukken spelen was niet echt iets voor mij. Uiteindelijk vond ik mijn plaats in de wereld van het entertainen.

entertainer3In 2011 werd ik aangenomen in Sea Life, hier hielp ik destijds een project opstarten waarbij er in het centrum verschillende typetjes rond liepen. Alle typetjes waren anders, maar ik kon er mijn eigen kennis in kwijt en er mijn eigen draai aan geven. Zo kon ik mensen en kinderen een leuke dag bezorgen maar ook spelenderwijs iets leren.

Een jaar later (2012) rolde ik het animatieteam van onze plaatselijke kindervakantiespelenweek binnen. Dit lijkt heel kleinschalig, maar is toch maar even een evenement waarbij 900 kinderen een week lang geëntertaind worden. Tot en met de zomer van 2015 heb ik ieder jaar een nieuw thema vorm mogen geven als ‘hoofdpersoon’ van de week. Dit levert geheid blije gezichten op bij kinderen maar ook bij ouders… En bij mij zelf!

In de toekomst hoop ik vaker als entertainer aan de slag te mogen! De combinatie van het acteren en het werken met mensen, maar ook het creatieve aspect wat hier aan vooraf gaat is iets dat mij altijd blijft boeien.