Mijn ouders maakte vroeger veel foto’s van mijn broertje en mij. Hierbij merkte ze vaak op dat wij zo fotogeniek waren. Nou vinden ouders dat natuurlijk veelal over hun eigen kinderen. Maar ik merkte dat ik ook erg veel plezier had in het poseren voor de camera.

Op mijn 16e besloot ik mij aan te sluiten bij een community dat toen ‘Dutch Heaven’ heette. Via deze site kon ik kosteloos ervaring op doen als model en ondertussen een mooi portfolio opbouwen. Ik besloot mij in te schrijven bij verschillende modellenbureaus. Dit bleek echter niet zo makkelijk als dat het leek.

 

Fotografie: Ed BuyingVeel van deze bureaus waren niet opzoek naar meisjes met mijn lengte en postuur… Maar ik gaf de moed niet op en bleef door gaan als freelance model. Ik probeerde mij te richten op voornamelijk de commerciële kant. Zo haalde ik een hoop leuke opdrachten binnen waar ik voornamelijk een hoop van leerden.

In 2010 besloot ik mee te doen aan de FHM Buurmeisjes verkiezing. Ik moest er hard voor werken maar, tegen al mijn verwachtingen in werd ik hét FHM Buurmeisje van het jaar!

Na deze verkiezing heb ik een hoop leuke opdrachten mogen doen en mooie reizen gemaakt. FHM Buurmeisje zorgde er zelfs voor dat ik in aanraking kwam met het presentatievak!

Modellenwerk is nog steeds een vak waar in ik mij heel erg thuis voel. Samen met een team werken aan de ultieme foto blijft een geweldige uitdaging.

Nog meer portfolio zien? Klik hier!