Eerlijk gezegd had ik nooit zo stil gestaan bij dit vak. Vroeger op school vond ik het al leuk om voor de klas mijn spreekbeurt te doen maar ik stond er nooit bij stil dat ik best goed presentatrice zou kunnen worden. Vroeger was ik meer bezig met acteren en zingen. Al komen deze twee disciplines best wel goed samen in de wereld van het presenteren.

Eigenlijk kwam voor mij presenteren pas echt naar boven toen ik FHM Buurmeisje werd. In deze periode kwam ik de jongens van Flabber.nl regelmatig tegen. Ik raakte in gesprek en zo stond ik in eens op Flabber HQ. En van het hoofdkantoor door naar het beeldscherm. Ik was natuurlijk nog maar een broekie op het gebied van presenteren, dus ze moesten mij een hoop leren. Langzaam aan groeide ik steeds meer in het vak. En kwamen er ook opdrachten binnen voor FHM en ik kreeg zelfs mijn eigen Quiz op Autoweek.nl!

Als jonge presentatrice blijf ik leren. De wereld is groot, helemaal omdat de meeste communicatie tegenwoordig via internet gaan. Ik verheug mij heel erg op het avontuur dat voor mij ligt in dit vak. Stiekem is het een klein beetje mijn passie geworden en zou ik hier ontzettend graag mijn dagelijks brood mee verdienen!