Vloggen & Video

Vloggen is de nieuwe media!

Doormiddel van een vlog geef je de kijker snel het gevoel ècht betrokken te zijn bij het gene dat je doet. Op deze manier kan je iemand “aan de hand” meenemen voor een persoonlijk kijkje in bijv. jouw bedrijf of bij een event.
Een vlog geeft je de unieke mogelijkheid om een persoonlijke touch toe te voegen zodat jouw doelgroep zich gemakkelijk kan identificeren met wat jij doet of over wilt brengen.

Het is je vast ook al opgevallen dat video steeds meer de overhand neemt als het gaat om reclame en unieke (social media)content. Je kunt video inzetten in de vorm van een vlog. Maar, ook het gebruik van vlotte en hippe videobeelden zijn een welkome toevoeging voor ieders website of social media. Doormiddel van één of meerdere korte video’s geef je jouw ideale klant of kijker snel een duidelijk en persoonlijk beeld van jouw werk, merk of bedrijf.

Bij mij kun je terecht voor vlogs in alle soorten en maten. Maar, ik kan jouw bedrijf ook helpen opvallen met korte bedrijfs- of instructievideo’s op maat. Voor prijzen en mogelijkheden; kan je contact op nemen via de mail.