Leoni GoudkuilMuziek is er met de paplepel ingegoten. Mijn vader speelt al zo lang als dat ik mij kan herinneren piano. We hadden altijd een piano in de huiskamer staan en soms, als mijn vader iets speelde wat ik kende zong ik met hem mee. Dit deden we steeds meer en mijn passie voor muziek was geboren. Toen ik een jaar of 6 was kreeg ik mijn eerste solo in het kerstkoor van school. Rudolph the red nose reindeer… Ik kon nog geen woord Engels, maar met veel oefenen kreeg ik het tocht voor elkaar! Wat vond ik het tof om op te treden voor zoveel mensen.

Ik ben altijd blijven zingen en in 2009 mocht ik deel uit maken van een te gek coverbandje; Against the Grain. Hier hebben we heel erg veel leuke optredens mee mogen doen en ik genoot er elke keer met volle teugen van! Helaas ging iedereen na een paar jaar zijn eigen weg en zette we een punt achter AtG. Ik heb daarna nog een periode frontvrouw van de rockband Little Victories mogen zijn. Hier heb ik een hoop mogen leren over het schrijven en maken van eigen muziek! Helaas hield dit avontuur voor mij na een jaar op.

Maar er is geen haar op mijn hoof die er aan denkt om te stoppen met zingen. Er staan nog een hoop muzikale avonturen op mij te wachten voor de toekomst! In de tussentijd blijf ik natuurlijk altijd zanglessen volgen om mijn vocale kwaliteiten up-to-date te houden!